• INNOVATIEF
    IN LUCHTBEHANDELING

  • INNOVATIEF IN LUCHTBEHANDELING

LUCHTBEHANDELINGSKASTEN

Een gezond binnenklimaat is van enorme invloed op het algemeen welbevinden en beïnvloedt bovendien de prestaties op de werkvloer. Dit maakt luchtbehandeling een pre voor bedrijven en instellingen. 

In een luchtbehandelingskast wordt lucht gekoeld door middel van koud water of een directe expansie van een koelmedium. De lucht wordt gefilterd en met een ingestelde temperatuur of RV in een ruimte of productieproces geblazen. Luchtbehandeling bestaat onder meer Koeling, Verwarming, Filteren, Afzuiging en Drogen.  De installatie bestaat onder meer uit Koelelementen, Verwarmingselementen, Filters, Luchtkleppen, Ventilatoren, Bevochtigers en Drogers

MEER WETEN?  MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE ADVISEUR.

Informeer voor een passende oplossing voor uw persoonlijke eisen. Wij adviseren u graag in de diversiteit van onze systemen en omdat dit een zeer breed pakket bevat nemen wij daar dan ook graag voldoende tijd voor. Met een goed advies maak je de juiste afspraken!. Stuur ons een mail of bel met ons kantoor voor een afspraak bij u of bij ons op de zaak. 

Bedrijfsgegevens

Angelenweg 87  5349 TA   Oss
K.V.K. 75216418
BTW.Nr NL860190985.B01

Bezoekadres

JERO airco & koudetechniek B.V.
Angelenweg 87
5349 TA Oss 
Alleen op afspraak!

Contact

Tel. 0412-473365
Fax. 0412-473384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.